Chestionar de Evaluare a Eficienței Resurselor
și Reducere a Costurilor

Scopul chestionarului este de a realiza o analiză de ansamblu asupra nivelului de eficiență a resurselor în compania Dvs. Acest lucru ne va permite să vă oferim un răspuns rapid și util cu privire la ceea ce puteți face pentru a vă dezvolta afacerea mai eficient și a optimiza costurile de producere. Completarea chestionarului va dura maximum 15 minute, deoarece constă în întrebări cu răspunsuri multiple. Vă rugăm să selectați răspunsul care reflectă cel mai bine activitatea afacerii Dvs. și acest lucru ne va permite să vă oferim recomandări relevante la moment. Fiecare întrebare vine cu o explicație succintă, ceea ce va ajuta la selectarea unui răspuns potrivit.

Urmare completării chestionarului, vă vom expedia pe email un Scor de evaluare privind Eficiența Resurselor utilizate în afacere (ER Score) și un raport cu recomandările experților în domeniul ecologizării, protecţiei mediului.


Acest site a fost realizat cu ajutorul suportului financiar al Uniunii Europene. Opiniile exprimate aici nu pot fi în nici un caz considerate a reflecta opinia oficială a Uniunii Europene, a membrilor săi sau a guvernelor țărilor din Parteneriatul estic. Acest site și orice conținut inclus aici nu afectează suveranitatea statului, nu aduce prejudicii la delimitarea frontierelor, granițelor internaționale, la denumirea teritoriului, orașului sau zonelor adiacente.